Our Story

Vår berättelse

Vi har funnits sen 2015 och har sedan dess stylat över 1000 bostäder, ett otal scener och framträdanden samt inredningar av privatbostäder och lokaler. Med ett stort lager, många medarbetare samt egen logistikpersonal och bilar är vi flexibla och kan agera snabbt.

Våra stylister är professionella, kunniga och hjälpsamma. Förutom inredning och styling har vi gedigen erfarenhet inom service, event, sälj och marknadsföring. För, det är ju faktiskt det allt handlar om, sälj och marknadsföring.

Vårt motto är att vara din partner genom hela processen. Vi finns här för rådgivning, hjälp och hjärta.
Tillsammans ska vi ge spekulanter, besökare och kunder en härlig upplevelse! Vi älskar det vi gör och det ska märkas.

Tid, ork och inspiration har vi gott om!

Vardagen
Vi lever alla i den underbara vardagen med hämtningar på skola och dagis, mat ska handlas, köer forceras, jobb som ska skötas och så ska man dessutom hinna med att vara social och ta hand om sig själv. Puh!

Och ovanpå det ska man självklart ha ett strålande vackert hem…för det har ju alla har man sett på TV minsann! För att inte tala om på Facebook, Hemnet och Instagram! Men…vill ni veta en hemlighet? Man kan inte bo på Hemnet? I en för tillfället perfekt städad och undanplockad bostad.

Vi bor ju faktiskt varje dag, med smulor, klädhögar och torra blommor emellanåt.

Ett stressande hem – kan bli en lugnande miljö

Undersökningar visar att ett hem man inte riktigt trivs i är stressande. En stress som inte alltid känns av men som ligger där under ytan och pyr. Hör av dig till oss och ta hjälp med inspiration och vår styling-glädje när orken inte riktigt vill infinna sig, upptäck intresset för ditt egna hem och skapa en lugn harmonisk miljö där du trivs och kan ladda energi igen!

“Tid, ork och inspiration. Det har vi! Vi har också dekorationer, möbler, kunskap, lager, färg och städmoppar.”

Anna Bergermark Lindeman • Stylist