Homestyling

Allt inom Homestyling

Idag föreslår de flesta mäklare med erfarenhet att du tar hjälp av en inredningsstylist för att få hjälp med homestyling när du ska sälja sin bostad.

Mäklarna vet att homestyling ger en effekt på slutpriset på +5-15% alltså minst 245 000 sek för en bostad värd 3,5 miljoner, och att bostaden säljs snabbare.

De vet att homestyling är en förutsättning för att få fantastiska fotografier av din bostad som lockar fler spekulanter, ger fler budgivare och ett högre slutpris.

Homestyling betalar sig självt

Att styla din bostad är värt sitt pris. Våra professionella inredningsstylister ser detaljer och fotovinklar som har stor påverkan på helhetsintrycket av din bostad. Vi tittar på bostaden utifrån köparens perspektiv, analyserar målgruppen och stylar sedan för att få din bostadsannons att locka så många som möjligt. Målet är få din bostad att skilja sig från mängden.

Kostnaden för stylingen är i slutändan inte ens 1% av den totala affären. Och du står att vinna 5-15% extra.

Att investera i homestyling är att ge dig själv bästa möjliga förutsättning till bästa möjliga pris!

Våra tjänster

Vårt minsta homestylingpaket

Liten Styling

När du har alla möbler men vill addera den där extra känslan

En liten styling innebär att stylisten arbetar med befintlig möblering och inventarier som vi anser fungerar bra för att få till ett bra resultat. Vi har även med mattor, gardiner och dekorationer för att skapa en trivsam, säljande miljö optimerad för fina foton och en bra visning med fin atmosfär. Tjänsten inkluderar projektledning, styling, hyra av möbler och inventarier under en total period av 5 veckor från fotodagen.

O1

Vårt mellanstora homestylingpaket

Mellan Styling

Populär!

När det behövs mellanstora möbler tex. soffbord

En mellanstyling innebär att stylisten arbetar med befintlig möblering inklusive medtagna möbler av den medelstora sorten, tex köksbord, stolar, sidobord mm. Ingår gör även med mattor, växter, bäddtextilier, kuddar, gardiner och dekorationer för att skapa en trivsam, säljande miljö optimerad för fina foton och en visning med härlig atmosfär. Tjänsten inkluderar projektledning, styling, hyra av möbler och inventarier under en total period av 5 veckor från fotodagen.

O2

Vårt stora homestylingpaket

Stor Styling

När det fattas viktiga möbler som tex. soffa

En stor styling innebär att stylisten arbetar dels med befintlig inredning, textilier och dekorationer i enlighet med tidigare konsultation samt medtagna möbler av den större sorten (tex soffa, säng, matbord). Självklart tar vi även med mindre möbler. I övrigt tar vi med allt som behövs för att skapa en trivsam, säljande miljö optimerad för fina foton och en välkomnande lägenhet vid visningen. Tjänsten inkluderar projektledning, styling, hyra av möbler och inventarier under en total period av 5 veckor från fotodagen.

O3

Vi erbjuder konsultation

Konsultation light

Ingår i samtliga homestylingpaket

 Tillsammans går vi igenom bostaden och du får tips och råd kring vad som bör göras. Du antecknar själv. Beräknad tid: 1 timme

O4

Vi erbjuder Homestaging

Homestaging

Komplett homestaging

Inredning av helt tomma bostäder inför försäljning. Bostaden möbleras upp och stylas från grunden.

O5

Extra tjänster

– Målning, städning, lagerhållning och elektriker finns och kan offereras.

– Extra växter inför visning: 1500 sek inkl moms och växter

– Genomgång av styling inför visning: 2 000 sek inkl moms

Du köper tid och ork

Det handlar inte om några kuddar och en växt. Det tar mellan 2-7 dagar att styla en bostad. Och det är en hel del kroppsarbete.
Förutom stylingen är det ofta massor som ska rensas och fixas. Vi kan hjälpa dig boka städ, flyttfirma, lager och magasinering eller andra tjänster som kan behövas när man byter hem.

Vi har över 250 kvm lager, ett flertal stylister och personer som kan bära. Låt oss hjälpa dig! Vi bär, fraktar, stylar och sen hämtar vi alltihop.

Några utvalda referenser

Före och Efter

Så här ser processen ut.

Vi är med dig hela vägen!

01. Ring oss så kommer vi till dig på ett kostnadsfritt hembesök. Vi går igenom bostaden och vår stylister berättar vad som skulle behöva göras.

02. Efter det får du en offert baserad på just din bostad och behoven som finns. Kanske behövs bara lite dekorationer och textilier eller så är bostaden helt tom och behöver fyllas med allt. Eller någonting mittemellan. Vi har också kontakter inom städ, flytt och mindre renoveringar.

03. Vi har ett stort uppdaterat lager med inrednings som passar många olika inredningsstilar. Vi är många, har muskler, egna bilar och kan därför styla på kort varsel.

04. Kommer vi överens så bokar vi tid för styling i anslutning med fotograferingen. Ofta sker stylingen dagen innan, ibland innan fotografen kommer på fotodagen.

05. När vi har stylat har du inredningen kvar i upp till 8 veckor. Så fort du har sålt kommer vi och hämtar våra saker så att ert liv kan gå vidare.

06. Vi har hela tiden kontakt med din mäklare, bevakar försäljningen via Hemnet och finns till ditt förfogande under hela försäljningsprocessen kring frågor och rådgivning.